Dutch

PARTNERINTEGRATIES

De onderstaande tabel(len) beschrijven apps en apparaten die geïntegreerd zijn met de FreeStyle Libre-technologie, evenals de beschikbaarheid per land.

FreeStyle LibreLink¹ is compatibel met NovoPen® 6 en NovoPen Echo® Plus.

App integratie goedgekeurd in:

Australië, België, Canada (FreeStyle Libre 2-app), Denemarken, Finland, Frankrijk, Griekenland, Ierland, Italië, Japan, Kroatië, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk, Zweden, Zwitserland

FreeStyle Libre 3 mag worden gekoppeld met het geautomatiseerde mylife Loop-insulinetoedieningssysteem, inclusief de mylife CamAPS FX app en de mylife YpsoPump insulinepomp.

Zie voor het gebruik van de FreeStyle Libre 3-sensor met de mylife Loop de etikettering die bij de mylife CamAPS FX app wordt geleverd.

Verkrijgbaar in:

België, Duitsland, Finland, Italië, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Spanje, Zweden, Zwitserland, Verenigd Koninkrijk

FreeStyle Libre 3 Plus mag worden gekoppeld met het geautomatiseerde mylife Loop-insulinetoedieningssysteem, inclusief de mylife CamAPS FX app en de mylife YpsoPump insulinepomp.

Zie voor het gebruik van de FreeStyle Libre 3 Plus-sensor met de mylife Loop de etikettering die bij de mylife CamAPS FX app wordt geleverd.

Verkrijgbaar in:

Duitsland, Italië, Nieuw-Zeeland

De FreeStyle Libre 2 Plus-sensor is goedgekeurd voor gebruik met het Omnipod® 5 automatische insulinetoedieningssysteem.

Verkrijgbaar in:

Nederland, Verenigd Koninkrijk

De FreeStyle Libre 2 Plus-sensor mag worden gekoppeld met de Tandem t:slim X2-insulinepomp

Verkrijgbaar in:

Verenigde Staten

Het FreeStyle Libre 14-dagen-systeem van Abbott en haar digitale gezondheidstools, waaronder de FreeStyle LibreLink mobiele app¹ en LibreView² cloud-based software, zijn geïntegreerd in het eigen digitale coaching platform van Omada Health.

Verkrijgbaar in:

Verenigde Staten

Deze lijst zal worden bijgewerkt naarmate andere apparaten, apps, software en systemen door Abbott Diabetes Care worden beoordeeld. Gebruik van uw sensor met apparaten, apps, software en systemen die niet in de lijst staan, kan leiden tot onnauwkeurige glucosemetingen.

1. De FreeStyle LibreLink-app is alleen compatibel met geselecteerde mobiele apparaten en besturingssystemen. Raadpleeg de website voor meer informatie over de compatibiliteit van apparaten voordat u de app gebruikt. Voor gebruik van de FreeStyle LibreLink-app is mogelijk registratie bij LibreView vereist.
2. De LibreView-software voor gegevensbeheer is bedoeld voor patiënten en professionele zorgverleners om mensen met diabetes en hun zorgverleners te helpen bij de controle, analyse en evaluatie van historische glucosemetergegevens ter ondersteuning van effectief diabetesbeheer. De LibreView-software is niet bedoeld om behandelbeslissingen te nemen of om te worden gebruikt als vervanging voor professioneel advies in de gezondheidszorg.

NovoPen® 6 en NovoPen Echo® Plus slimme insulinepennen zijn mogelijk niet in alle landen verkrijgbaar.
The sensor housing, FreeStyle, Libre and related brand marks are marks of Abbott. NovoPen® 6 en NovoPen Echo® Plus zijn gedeponeerde handelsmerken van Novo Nordisk. mylife en YpsoPump zijn gedeponeerde handelsmerken van Ypsomed AG. CamAPS is een geregistreerd handelsmerk van CamDiab Ltd. Omnipod is een geregistreerd handelsmerk van Insulet Corporation en wordt met toestemming gebruikt. Andere handelsmerken zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars.

ADC-71912 v11.0