Finnish

KUMPPANI-INTEGRAATIOT

Seuraavissa taulukoissa on kuvattu FreeStyle Libre -järjestelmän teknologiaan integroidut sovellukset ja laitteet, ja ilmaistu niiden maakohtainen saatavuus.

FreeStyle LibreLink¹ on yhteensopiva NovoPen® 6:n ja NovoPen Echo® Plusin kanssa.

Sovellusintegraatio hyväksytty seuraavissa maissa:

Alankomaat, Australia, Belgia, Espanja, Irlanti, Italia, Itävalta, Japani, Kanada (FreeStyle Libre 2 -sovellus), Kreikka, Kroatia, Luxemburg, Norja, Portugali, Puola, Ranska, Ruotsi, Slovakia, Slovenia, Suomi, Sveitsi, Tanska, Tšekin tasavalta ja Yhdistynyt kuningaskunta.

FreeStyle Libre 3 on valtuutettu toimimaan automaattisen mylife Loop -insuliininannostelujärjestelmän kanssa, sisältäen myös mylife CamAPS FX -sovelluksen ja mylife YpsoPump -insuliinipumpun.

Katso tiedot FreeStyle Libre 3 -sensorin käytöstä mylife Loop -insuliininannostelujärjestelmän kanssa mylife CamAPS FX -sovelluksen mukana toimitetuista pakkausselosteista.

Saatavilla seuraavissa maissa:

Alankomaat, Belgia, Espanja, Italia, Itävalta, Norja, Ruotsi, Saksa, Suomi, Sveitsi ja Yhdistynyt kuningaskunta.

FreeStyle Libre 3 Plus on valtuutettu toimimaan automaattisen mylife Loop -insuliininannostelujärjestelmän kanssa, sisältäen myös mylife CamAPS FX -sovelluksen ja mylife YpsoPump -insuliinipumpun.

Katso tiedot FreeStyle Libre 3 Plus -sensorin käytöstä mylife Loop -insuliininannostelujärjestelmän kanssa mylife CamAPS FX -sovelluksen mukana toimitetuista pakkausselosteista.

Saatavilla seuraavissa maissa:

Saksa, Italia, Uusi-Seelanti

FreeStyle Libre 2 Plus -sensori on valtuutettu toimimaan automaattisen Omnipod® 5 -insuliininannostelujärjestelmän kanssa.

Saatavilla seuraavissa maissa:

Alankomaat, Yhdistynyt kuningaskunta

FreeStyle Libre 2 Plus -sensori on valtuutettu toimimaan Tandem t:slim X2 -insuliinipumpun kanssa

Saatavilla seuraavissa maissa:

Yhdysvallat

Abbottin FreeStyle Libre 14 Day System ja sen digitaaliset terveystyökalut, mukaan lukien FreeStyle LibreLink -mobiilisovellus¹ ja pilvipohjainen LibreView²-ohjelmisto, on integroitu Omada Healthin omalle digitaaliselle valmennusalustalle.

Saatavilla seuraavissa maissa:

Yhdysvallat

Tätä luetteloa päivitetään sitä mukaa, kun Abbott Diabetes Care kehittää muita laitteita, sovelluksia, ohjelmistoja ja järjestelmiä. Jos sensoria käytetään sellaisten laitteiden, sovellusten, ohjelmistojen ja järjestelmien kanssa, joita ei ole mainittu luettelossa, seurauksena voi olla epätarkkoja glukoosilukemia.

1. FreeStyle LibreLink -sovellus on yhteensopiva vain tiettyjen mobiililaitteiden ja käyttöjärjestelmien kanssa. Katso tarkemmat tiedot laitteen yhteensopivuudesta verkkosivustolta ennen sovelluksen käyttämistä. FreeStyle LibreLink -sovelluksen käyttö voi edellyttää rekisteröitymistä LibreView- pilvipalveluun.
2. LibreView-tiedonhallintaohjelmisto on tarkoitettu sekä potilaiden että terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön. Ohjelmiston avulla diabeetikot ja terveydenhuollon ammattilaiset voivat tarkistaa, analysoida ja arvioida glukoosin historiallisia mittaustietoja tehokkaan diabeteksenhallinnan tukemiseksi. LibreView-ohjelmistoa ei ole tarkoitettu hoitopäätösten antamiseen eikä korvaamaan ammattimaista terveysneuvontaa.

NovoPen® 6- ja NovoPen Echo® Plus Smart -insuliinikyniä ei välttämättä ole saatavilla kaikissa maissa.
The sensor housing, FreeStyle, Libre and related brand marks are marks of Abbott. NovoPen® 6 ja NovoPen Echo® Plus ovat Novo Nordiskin omistamia rekisteröityjä tavaramerkkejä. mylife ja YpsoPump ovat Ypsomed AG:n rekisteröityjä tavaramerkkejä. CamAPS on CamDiab Ltd:n rekisteröity tavaramerkki. Omnipod on Insulet Corporationin rekisteröity tavaramerkki ja sen käyttöön on saatu lupa. Muut tavaramerkit ovat vastaavien omistajiensa omaisuutta.

ADC-71912 v11.0